Artikelen

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd editie 2601/2602

zaterdag 10 april 2021

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2601/2602 en de Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor de nummers 2599 en 2600 zijn toegevoegd.

De titel van omslag PR2601 is fout want er staat GALACTIE IN OPROER terwijl er op pagina 1 en elders wordt geschreven over GALAXIE IN OPROER.

De Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor cyclus 36 STARDUST en cyclus 37 NEUROVERSUM zijn ook toegevoegd.

Heb je vragen, reacties, commentaar of suggesties? Zie je fouten of merk je op dat bepaalde dingen niet kloppen? Laat dat dan weten en stuur een email door hier te klikken of geef je mening door te klikken op 'Start de discussie...' van het forum gedeelte onderin.


------------------------------------

VERTALER GEZOCHT!

Uitgeverij Big Balloon BV zoekt per direct een freelance vertaler voor de Nederlandse vertaling von de science-fiction serie Perry Rhodan.

Heeft u goede kennis van de Nederlandse en de Duitse taal en affiniteit met de wereld van de science-fiction, stuur dan uw reactie en cv naar:

Big Balloon BV, onderdeel van Gottmer Uitgevers Groep t.a.v. Corinne van Roozendaal
vanroozendaal@bigballoon.nl

Uiteraard kunt u telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Tel. 023 - 541 11 90.

------------------------------------