INDEX    |   🔍

Weblog

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Gelukkig NGT 1290 jaar! Toegevoegd delen 1907 en 1908 en extra categorieen

donderdag 3 januari 2008

De tekst en de kleuren voorkant van de nieuw uitgebrachte delen toegevoegd. Het laatste deel van 2007 en het eerste deel van 2008: de nummers 1907 en 1908. Helaas waren er geen zwart/wit afbeeldingen geplaatst die tussen de tekst staan.

De startpagina is uitgebreid met extra categorieën: PR BORN, PR Gradivus, PR Speciaal en Meer....
In de categorieën PR BORN en PR Gradivus staan alle uitgebrachte pockets en paperbacks die naast die Perry Rhodan reeks zijn uitgebracht in de jaren 1973 tot en met 1982.
Deze zogenaamde secundaire verhalen gaan over de belevenissen van de mensen uit het door Perry Rhodan opgerichte zonne-imperium. De persoon Perry Rhodan staat soms wel, soms niet centraal In deze verhalen. Het zijn soms gebeurtenissen, die in de wekelijkse serie worden aangetipt en hier uit de doeken worden gedaan.
In de categorie PR Speciaal staan de bijzondere uitgaven die ik in bezit heb en in de nu nog lege categorie Meer... ga ik binnenkort vertellen hoe ik verslaafd ben geraakt aan de science fiction.
Wellicht komen er nog meer categorieën bij zoals Woordenlijst, Schrijvers, Hoofdpersonen, Cyclussen, Ruimteschepen en andere wetenswaardigheden.