INDEX    |   🔍

Perry Rhodan

Weblog

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd editie 2177/2178

zaterdag 23 februari 2013

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2177/2178 toegevoegd.

De beide verhalen waren leuk om te lezen. Van mij krijgen ze, net als vorige keer, alle twee een acht.

Er zat jammer genoeg opnieuw, net als het vorige verhaal 2176, dezelfde fout in het verhaal 2178: de pagina's 110 en 111 zijn wederom verwisseld!
Gelukkig was dat weer het enige en was het verhaal daarna nog goed te volgen.
Maar even een mail naar de uitgever sturen om ze te laten weten dat er een fout wordt gemaakt; hoogstwaarschijnlijk in hun pagina opmaak programma.


----------------------------------------------

Dit was de mail die ik naar de editorial manager van de uitgever Big Balloon heb gestuurd:

Geachte mevrouw van Roozendaal,

Er zat jammer genoeg een fout in verhaal 2176: de pagina's 110 en 111 waren verwisseld. Gelukkig was dat het enige en was het verhaal daarna toch nog goed te volgen.

Opnieuw zat dezelfde fout in het verhaal 2178: de pagina's 110 en 111 zijn wederom verwisseld! Gelukkig was dat weer het enige en was het verhaal daarna nog goed te volgen.

Ik hoop dat u de fout kunt herstellen want anders ben ik bang dat we elke keer in het even nummer dezelfde verwisseling tegemoet kunnen zien. Hoogstwaarschijnlijk heeft u een probleem in het pagina opmaak programma?

Ps,
Ik had onlangs nog een vraag via mijn website van een geïnteresseerde jonge SF liefhebber of de Perry Rhodan nog los te koop is om een aantal weken uit te proberen.
Ik zag dat jullie gestopt zijn met de losse verkoop via jullie webshop? Kan een los exemplaar alleen nog besteld worden via de boekhandel?
De meeste nieuwelingen worden afgeschrikt om alleen een abonnement als keuze voorgeschoteld te krijgen…..

Met vriendelijke groet,
Cornelis van den Ende

----------------------------------------------

Hieronder staat haar antwoord:

Geachte meneer van den Ende,

Hartelijk dank voor uw mail en wat ontzettend vervelend dat de pagina’s omgedraaid zijn. Er is inderdaad iets niet goed gegaan bij de opmaak.
We hebben net gekeken en ook in nummer 2180 gaat het niet goed. Die editie is al gedrukt. De 2182 kunnen we nog wel herstellen. Dan zou het weer moeten kloppen.
Het klopt inderdaad dat via de webshop geen Perry Rhodans meer besteld kunnen worden. Dus de boekhandel is dan een alternatief. We zijn wel bezig om te kijken of er e-book mogelijkheden zijn voor Perry. Maar dat is nog erg ongewis.

Hartelijke groet,

Corinne van Roozendaal
Editorial manager