INDEX    |   🔍

Weblog

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd editie 2195/2196

zaterdag 29 juni 2013

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2195/2196 toegevoegd.

De twee verhalen waren geweldig om te lezen: een 10 voor 2195 en een 9 voor 2196. Je kan wel merken dat deze cyclus gaat eindigen en er naar een hoogtepunt wordt toegewerkt.

De Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor de nummers 2193 en 2194 zijn geplaatst.

Afgelopen maand juni had deze website 112 unieke bezoekers die 193 bezoeken hebben afgelegd en 1126 pagina's hebben bezocht en 9912 hits hebben gecreëerd.


====================


Voormalige reacties van DISQUS.com


Gerrit • 2013

Ik ben het helemaal met je eens, er worden heel veel vragen van jaren geleden beantwoord. Het blijft spannend tot aan het einde van de verhaallijn. Bedankt voor alle info op je site. Blijft boeiend. Je zou je site eens moeten melden bij het blad Terra, krijgen ze ook eens een idee hoe je met P.R. Info om gaat.


====================


Cornelis Moderator • 2013

Alle recente verhalen zijn over het algemeen veel beter dan vroeger. Ze drukken meer intensiteit en magie uit dan voorheen. In het verleden zaten er wel eens verhalen bij die echt teleurstellend slecht waren. Het was niet boeiend of pakkend of meeslepend genoeg. Je bladerde er als het ware maar snel doorheen en legde het saaie boekje weg met de hoop dat het verhaal van de week erna veel beter zou zijn.
Dat is tegenwoordig niet meer zo. De schrijvers van nu zijn echt erg goed en de laatste jaren verveel ik me nog geen moment - en dat is dus wel eens anders geweest.
Maar ondanks dat ik zeur ben ik erg onder de indruk en zeer te spreken over de Perry Rhodan reeks. Ik heb veel - te veel - science-fiction boeken gelezen maar de verhaallijn en de cyclus thema's van de Perry Rhodan reeks zijn uniek en erg indrukwekkend.


====================


Peter Pflaum • 2014

Hello uit Duitsland ! De Oorspronkelijke titel van 2196 is METANU-Nabelplatz niet VAIA erwacht. Met vriendelijke groeten, Peter.


====================


Cornelis Moderator • 2014 • edited

Hallo Deutschland (Peter), vielen Dank für die Detektion dieses Fehlers. Ich werde schnell die Korrektur durchführen! Mit freundlichen Grüßen, Cornelis.