INDEX    |   🔍

Perry Rhodan

Weblog

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Toegevoegd editie 2705/2706 en vertaler gezocht

donderdag 6 april 2023

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2705/2706 en de Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor de nummers 2703 en 2704 zijn toegevoegd.

Aha! Nu begrijp ik de verandering: Oseberg Publishing heeft de Perry Rhodan overgenomen van Gottmer Uitgevers Groep, die op hun beurt recentelijk Big Balloon BV inlijfde.
We zullen zien hoe dit afloopt. De abonnementsprijzen zijn in ieder geval voorlopig hetzelfde gebleven.

Maar wat heeft Oseberg Publishing met Bondis = Abonnementenland te maken? Hoe zit dat nou in elkaar? Behalve het bijna identieke adres...

Het boekje heeft hetzelfde formaat. Alleen is het duidelijk zwaarder. Er is voor de omslag iets dikker papier gebruikt, maar de grootste verandering is het papier met de tekst. Dat papier is duidelijk dikker en echt wit en biedt daardoor een beter contrast bij het lezen. Dat vind ik veel prettiger dan het vaal-gele papier van voorheen. Daar de bladzijden steviger zijn ligt het boekje ook prettiger in de hand. Van krant- naar tijdschrift kwaliteit – ik vind het een pluspunt en je ziet mij hier niet klagen.

Hieronder volgt een bericht van de uitgever Oseberg Publishing.


------------------------------------

VERTALER GEZOCHT!

Oseberg Publishing zoekt per direct een freelance vertaler voor de Nederlandse vertaling van de science- fiction serie Perry Rhodan

Heeft u goede kennis van de Nederlandse en de Duitse taal en affiniteit met de wereld van de sciencefiction, stuur dan uw reactie en cv naar:

Oseberg Publishing
t.a.v. Guido Sanders
guido@bondis.nl

Uiteraard kunt u telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Tel. 0251-257924.

------------------------------------