INDEX    |   🔍

Weblog

Maanbrein

Perry Rhodan – de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België

Alle rechten voorbehouden

Toegevoegd editie 2711/2712 en vertaler gezocht. Lees meer ...

dinsdag 23 mei 2023

De tekst, de omslag en zwart/wit afbeelding van de nieuw uitgebrachte dubbele editie 2711/2712 en de Nederlandse vertalingen van de Duitse samenvattingen voor de nummers 2709 en 2710 zijn toegevoegd.

------------------------------------

Er staat een fout in dit boekje op pagina 65, de introductie pagina!

Onderin bij de bronnen staat dat de omslag is van Arndt Drechsler. Volgens Duitse websites is de omslag van Dirk Schulz.


------------------------------------

Heb je vragen, reacties, commentaar of suggesties? Zie je fouten of merk je op dat bepaalde dingen niet kloppen? Laat dat dan weten en stuur een email door hier te klikken of geef je mening door te klikken op 'Start de discussie...' van het forum gedeelte onderin.

Hieronder volgt een bericht van de uitgever Oseberg Publishing.


------------------------------------

VERTALER GEZOCHT!

Oseberg Publishing zoekt per direct een freelance vertaler voor de Nederlandse vertaling van de science-fiction serie Perry Rhodan

Heeft u goede kennis van de Nederlandse en de Duitse taal en affiniteit met de wereld van de sciencefiction, stuur dan uw reactie en cv naar:

Oseberg Publishing

t.a.v. Guido Sanders

guido@bondis.nl

Uiteraard kunt u telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Tel. 0251-257924.

------------------------------------


Zorg er voor, dat je de toekomst blijft volgen ... met Perry Rhodan!
De grootste ruimtevaartserie in DIT deel van het heelal.

Dit niet commerciële Maanbrein.nl probeert zich te onderscheiden door bij elke uitgave een samenvatting te geven en alle afbeeldingen te vertonen. Niet alleen de  voorkant maar ook de achterkant en de afbeeldingen die tussen de tekst staan. Om de complete verhalen van de Perry Rhodan reeks te lezen, de grootste science-fiction avonturenreeks in Nederland en België, klik dan hier om je te abonneren.

De beheerder van deze web-site heeft geen enkel commercieel belang bij de uitgever van Perry Rhodan. Op deze manier probeert de beheerder bij te dragen om de Perry Rhodan reeks te handhaven.

©®nelis van den Ende